RSS

Patricia Paay moest wennen aan seks met jonge man

Volgende afbeelding 0/0

Patricia Paay moest wennen aan seks met jonge man

Gepubliceerd: 3 mei 2013 11:20 Laatste update:  3 mei 2013 11:20 Boulevard

(Novum) - Patricia Paay heeft eraan moeten wennen om met een jonge man het bed te delen. "Tegenwoordig is de seks wel wat anders geworden", zegt ze in haar nieuwe biografie, waar De Telegraaf uit citeert. "Het is wat harder. Daar kwam ik even achter. Maar het was wel heel prettig, moet ik zeggen. Heel prettig."

De 64-jarige Paay, die vrijdag haar biografie La Paay presenteert, had het moeilijk nadat ze werd gedumpt door Adam Curry. Aandacht van jonge mannen hielp haar enorm. "Ik liep buiten. Het zonnetje scheen, de mannen keken naar me. En ik wist het: wacht eens even, het leven is nog niet voorbij."

De zangeres twijfelde wel of het de juiste manier was om over de breuk heen te komen. Toch dook ze vlak nadat Curry haar aan de kant zette het bed in met een jonge Pakistaan. "Ik dacht - ja, als je dus net in de steek gelaten bent en je gaat een beetje twijfelen aan jezelf en je voelt je als een oude peuk in een asbak uitgedrukt - wel: ik heb het dus nog wel, het komt wel op me af. Het geeft je wel een boost."

Paay heeft geconcludeerd dat een jonge vlam 'de beste therapie' is. "Het is misschien wat plat en ordinair, maar je voelt je wel weer vrouw. En dat was wel weer even nodig na zo'n vernedering."

[CopyRight 2013, Novum]

Zie ook dossiers Patricia Paay en Seksualiteit.